Účinné způsoby, jak se zbavit much

Nepříjemné bzučení a neustálé dosedání much dokáže naštvat nejednoho z nás. Mouchy jsou však nejen protivné, ale navíc jsou přenašeči celé řady onemocnění, a proto je s nimi nejlepší co nejdříve zatočit. Ať už se chcete zbavit otravných much doma, na zahradě, pod pergolou nebo třeba ve stáji, pro všechny tyto případy Vám nabízíme účinné řešení. Tak pojďme na to!
Jak se zbavit much

Jak se zbavit much v bytě nebo pod pergolou

Pokud Vás trápí mouchy v bytě nebo pod pergolou, zapomeňte na neúčinné babské rady a pusťte se rychle do jejich likvidace účinně. Mouchy totiž přenáší na svých ochlupených nožičkách a křídlech nespočet bakterií a neustálým dosedáním na potraviny je dokáží kontaminovat. Způsobů, jak se zbavit much v bytě či pod pergolou je více. Můžete využít lapač hmyzu, odpuzovač much, mucholapky nebo postřik na mouchy. Mucholapka je léty osvědčený způsob, jak se zbavit much a můžete ji zavěsit téměř kamkoliv. Pokud nechcete, aby Vám v pergole visela mucholapka, můžete využít různé přípravky proti mouchám, které je jednou pro vždy zahubí. Sprej proti mouchám navíc zpravidla využijete i proti dalšímu obtěžujícímu létajícímu ale i lezoucímu hmyzu jako jsou třeba mravenci, brouci, komáří nebo moly. Zabijete tedy jak se říká dvě mouchy jednou ranou.

 

Jak na hubení much ve stáji

Pokud máte dobytek, jistě se v létě potýkáte s obrovským množstvím otravných much. Je však dokázáno, že přítomnost much snižuje výkon v mlékařství až o 10%. Pokud chcete svým zvířatům ulevit, můžete si pořídit zaručené přípravky proti mouchám. Ideální je použít odpuzovač much, který se aplikuje přímo na dobytek, aby ho mouchy neobtěžovaly. Dále doporučujeme využít koncentrát, který zahubí všechny mouchy ve stáji. Aby jste se neocitli v začarovaném kruhu, je důležité nezapomenout také na hubení muších larev. Dospělá moucha totiž tvoří pouze 20 % celkové populace a zbylých 80 % tvoří muší larvy. Pro hubení muších larev existuje k tomu určený koncentrát, který hubí larvy vyvíjející se v podestýlce. Pokud využijete tuto silnou trojkombinaci, budete mít od much vy i Váš dobytek zaručeně pokoj.

Po aplikaci připravku proti moucham INSECTBLOCKER


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

 

Potřebujete poradit nebo objednat?