Hodnocení obchodu

5,0 59 hodnocení
5
58x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jan V. | 24.1.2023
Byl to můj první nákup v tomto obchodě. Velký sortiment zboží. Rychlé vyřízení mé objednávky a doručení objednaného zboží.
J Avatar autora Josef R. | 24.1.2023
+ Vše perfektní.

M Avatar autora Milena B. | 24.1.2023
+ rychle vyřízeno

Z Avatar autora Zdeněk Z. | 23.1.2023
+ Velmi rychlá reakce

R Avatar autora Roman K. | 21.1.2023
+ rychlé dodání

B Avatar autora Bronislav P. | 4.1.2023
+ Super firma (obchod)
+ Ochota komunikace personálu.
+ Sortiment
+ Ceny
+ Doporučuji

Jsem nadmíru spokojen s tímto obchodem, jak rychlou komunikací , tak sortimentem. Obchod vřele doporučuji.
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 27.1.2023
Dobrý den Broňo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Právě rychlost dodání, kvalitní zboží, poradenství a nízká cena jsou základní pilíře našeho e-shopu a jsme rádi, když je zákazník ocení.
J Avatar autora Jiří T. | 8.12.2022
+ TOP

M Avatar autora Milan F. | 25.11.2022
+ rychlost,cena,komunikace

TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 27.1.2023
Dobrý den Milane, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost, i když nás mrzí, že jsme nedostali 100% hodnocení, když bylo z Vaší strany vše v pořádku. Pokud byste se dostal k této reakci a našel si chviličku času, určitě sem napište, co Vám chybělo k úplné spokojenosti, abychom to mohli do příště vylepšit.
M Avatar autora Marie H. | 10.11.2022
+ Rychlé vyřízení

L Avatar autora Ladislav S. | 7.11.2022
+ vřechno OK
+ vsedě,z obýváku

korektní,rychlé jednéní
E Avatar autora Eva M. | 10.10.2022
+ ochota a vstřícnost

TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 9.12.2022
Dobrý den Evo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, jsme rádi, když je zákazník s našimi službami spokojen.
D Avatar autora Dagmar K. | 7.9.2022
Pěkný přehled a ceny.
J Avatar autora Jiří H. | 5.9.2022
Doporučuji všem, rychlé vyřízení objednávky.
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 11.11.2022
Dobrý den Jiří, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením.
Z Avatar autora Zbyněk K. | 29.8.2022
+ rychle a bez problémů

P Avatar autora Petr P. | 10.8.2022
+ Výhodná cena
- nic

M Avatar autora Marcela K. | 10.8.2022
+ Ochota, spolehlivost, rychlost dodání, příjemná a skvělá komunikace. Moc děkuji.

TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 9.9.2022
Dobrý den Marcelo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když je celý proces od objednání, až po užívání zboží bez komplikací.
P Avatar autora Petra R. | 8.8.2022
+ Vyborna komunikace a doporuceni Vaseho obchodu mic dekuji

J Avatar autora Jan T. | 29.7.2022
+ Rychlost a spolehlivost.
+ Široká nabídka a dobré ceny.

TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 26.8.2022
Dobrý den Jane, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
A Avatar autora Aleš K. | 20.7.2022
Všechno perfektní
V Avatar autora Veronika R. | 10.7.2022
Velmi rychlý obchod
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 11.8.2022
Dobrý den Veroniko, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojen. Rychlost dodání je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a expedujeme prakticky obratem.
Potřebujete poradit nebo objednat?