Hodnocení obchodu

4,9 110 hodnocení
5
106x
4
1x
3
2x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.2.2024
+ Objednávka byla rychle vyřízena.
+ Dobrá komunikace.

Velmi spokojen.
Avatar autora V.Milec | 13.2.2024
Velmi vstřícné a rychlé jednání, super.
Avatar autora | 31.1.2024
Kvalitní služby.
Avatar autora | 17.1.2024
+ rychlé dodání

J Avatar autora Jiří B. | 9.1.2024
rychlá dodávka
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 23.2.2024
Dobrý den Jiří, Děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
M Avatar autora Miroslav J. | 13.12.2023
Rychlé vyřízení jasná komunikace.
D Avatar autora Dana K. | 11.12.2023
+ Výběr zboží za příznivé ceny
+ Bleskové vyřízení objednávky

TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 23.2.2024
Dobrý den Dano, děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Právě rychlost dodání, kvalitní zboží, poradenství a nízká cena jsou základní pilíře našeho e-shopu a jsme rádi, když je zákazník ocení.
V Avatar autora Věra P. | 18.11.2023
vše ok doporučuji
P Avatar autora Pavla V. | 24.10.2023
Rychlé dodání
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 4.12.2023
Dobrý den Pavlo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením. Rychlost je dána tím, že veškeré nabízené zboží máme skladem a odesíláme prakticky obratem.
A Avatar autora Antonín H. | 22.10.2023
+ Dobrý
- Nevím

J Avatar autora Jaroslava H. | 3.10.2023
+ rychlost dodani velka ochota pani přijímajicí objednavku moc děkuji

nemám vyhrady vynikající servis
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 23.10.2023
Dobrý den Jaroslavo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás radost a jsme rádi, když je celý proces od objednání, až po užívání zboží bez komplikací.
J Avatar autora Jana D. | 6.9.2023
+ Rychlost, kvalita, cena a ochota.
- Není.

I Avatar autora Ivana K. | 1.9.2023
objednáno, rychle doručeno, super :)
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 1.9.2023
Dobrý den Ivano, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, těší nás, když je zákazník s našimi službami spokojen. Rychlost dodání je dána tím, že většinu nabízeného zboží máme skladem a expedujeme prakticky obratem.
M Avatar autora Miloš V. | 24.8.2023
rychlost
M Avatar autora Milan K. | 22.8.2023
ok......
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 1.9.2023
Dobrý den Milane, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, každý spokojený zákazník je pro nás potěšením.
J Avatar autora Jan K. | 21.8.2023
+ Rychlost, komunikace

R Avatar autora Radim D. | 19.8.2023
+ Příjemné osobní jednání.
+ Rychlá realizace objednávky.

TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 25.8.2023
Dobrý den Radime, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, milou recenzi a za čas strávený nad vyplněním dotazníku. Naším cílem jsou spokojení zákazníci.
J Avatar autora Josef K. | 9.8.2023
Nakupoval jsem poprvé, hodnocení je třeba provést z více nákupů aby bylo věrohodné.
N Avatar autora Nada s. | 8.8.2023
dobrá komunikace, rychlé dodání
TA Avatar autora Tým AGRON.cz (Administrátor) 25.8.2023
Dobrý den Naďo, děkujeme za Vaše milé hodnocení, potěšilo celý náš tým.
J Avatar autora Jaroslava D. | 3.8.2023
Super. Jeden den objednáno a druhý den slepičky testovaly.
Potřebujete poradit nebo objednat?