Fotopast na zloděje

Fotopasti slouží k pořizování snímků podobně jako běžné digitální fotoaparáty, ale liší se v tom, že jsou vybaveny čidlem reagujícím na pohyb a automaticky fotografují, když zachytí pohyb v jejich zorném poli. Tyto přístroje detekují tepelný pohyb, což znamená, že pořizují snímky pouze osob nebo zvěře.

fotopast-na-zlodeje-aut

Mějte situaci vždy pod kontrolou 

Fotopasti mají důležitou vlastnost, která spočívá v jejich schopnosti rozlišit nežádoucí pohyby, jako je například pohyb větví stromů v důsledku větru. Podle účelu se fotopasti dělí na dvě hlavní kategorie: fotopasti pro zabezpečení a fotopasti pro myslivce. Ty první se používají k monitorování objektů, jako jsou rodinné domy, a jsou ideální v kombinaci s dalšími bezpečnostními opatřeními. Fotopasti pro zabezpečení obvykle fungují bez zvuku nebo blesku, aby neupoutaly pozornost a nepřiměly zloděje k poškození zařízení. Majitelé mají také možnost připojit fotopasti k GSM modulu, který umožňuje přenos snímků na e-mail nebo telefon majitele, což umožňuje rychlou reakci v případě podezřelé činnosti.

I fotopast je třeba chránit 

Pokud jde o zabezpečení samotných fotopastí, je důležité umístit je tak, aby neměly překážky v jejich zorném poli, ale zároveň mohou být vystaveny pohledům nepovolaných osob. Proto je důležité zvážit několik zabezpečovacích opatření, včetně použití kovových ochranných boxů, lanových zámků a maskování fotopastí. Kovové ochranné boxy jsou vyrobeny z odolného ocelového plechu a mohou být uzamčeny lanozámkem. Lanové zámky lze použít k připojení fotopasti ke stromu nebo jinému objektu, což snižuje riziko odcizení. Maskování fotopastí zahrnuje umístění fotopasti tak, aby nebyla snadno viditelná a nedávala se její přesná poloha najevo. Tímto způsobem lze chránit fotopasti a zajistit, že budou efektivně plnit svou funkci při monitorování a zabezpečování různých prostor. 

 

Fotopast na zloděje slouží jako spolehlivá ochrana Vašeho domu, auta, skladu a dalších prostor které chcete chránit. Dopřejte si klid a přenechejte ochranu majetku na jedné z těchto spolehlivých fotopastí které využívá i PČR.

 

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?