Zapomeňte na hmyz: Elektrické lapače v akci

Letní období nám přináší dny plné slunce a počasí přímo vybízí trávit čas na prosluněné terase u grilování a bazénu. Toto období je ale také spojeno s nežádoucím hmyzem, které s oblibou sedá na nás i naše jídlo a to jak venku, tak zejména doma. Mouchy se s oblibou hemží v naší jídelně a v noci nám nedají spát otravní komáři. Taky každé léto řešíte jak se zbavit much v bytě a co nejvíce pomůže proti komárům? Máte už dost utrácení peněz za běžný odpuzovač hmyzu a spreje, které Vám pomůžou jen krátkodobě? Pokud ano, máme pro Vás skvělé řešení, které Vás zbaví nechtěného hmyzu jednou pro vždy. Jedná se o elektrický lapač hmyzu. V tomto článku se dozvíte, proč by Vám doma rozhodně neměl chybět.

komar-do.textu

Moderní technologie

Moderní technologie, dělají z těchto zařízení naprostou špičku v kategorii lapačů hmyzu. Díky unikátním chytacím vlastnostem a speciálním UV lampám, nemá hmyz už žádnou šanci. UV lapač hmyzu vyzařuje světlo, které pro hmyz představuje vysokou atraktivitu, díky které přiláká a zahubí všechen létající hmyz ve svém okolí. Skvěle tak funguje jako lapač much, lapač komárů, zahubí také moly, vosy a různé druhy okřídlených létavých brouků.

 

Ekologické řešení

Jedná se o neinvazivní ekologické zařízení, šetrné vůči životnímu prostředí.  Elektrický lapač hmyzu hubí pomocí elektrického šoku, nevyužívá přitom žádných chemických a škodlivých látek které by se dostávali do okolního vzduchu. Vše co ke své funkci lapač hmyzu potřebuje je připojení do elektrické sítě.

Návrh bez názvu (15)

Flexibilní použití

Lapač hmyzu lze umístit všude tam, kde máte zdroj elektrické energie a jste schopni zařízení ochránit před deštěm. Flexibilně si můžete  zvolit umístění na zem či zavěšení. Lapač hmyzu do zásuvky jednoduše zapojíte, přičemž začne okamžitě plnit svoji funkci. Zabezpečí Vám tak prostory bez hmyzu v jakékoli obytné místnosti, v obchodech, restauracích nebo ve stájích.

klidny-spanek-do-textu

Čistota a  bezpečnost

Elektrický lapač hmyzu je vybaven sběrnou miskou, nemusíte se tedy obávat, že by Vám lapač hmyzu vytvářel v jeho blízkosti nepořádek a nečistoty. Vaší jedinou úlohou tedy bude čas od času tuto misku vyprázdnit. Elektrický lapač hmyzu je bezpečným zařízením, které je vybaveno ochrannou mřížkou, uzpůsobeno k tomu, aby bylo bezpečné pro člověka i Vaše zvířata.

Návrh bez názvu (16)

Elektrický lapač hmyzu díky jeho výše zmíněným vlastnostem a výhodám nepochybně představuje revoluční způsob, jak se nechtěného hmyzu zbavit.  A to šetrně, pohodlně a ekonomicky. Lapač hmyzu Vám umožní mít klidnější a příjemný život bez těchto rušivých elementů. Pokud si chcete užít bezstarostné léto pod Vaší pergolou a trávit klidné noci s otevřenými okny, elektrický lapač hmyzu je tou správnou volbou.

  
SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

 

Potřebujete poradit nebo objednat?