Nejlepší fotopast GSM (Bunaty Full HD GSM)

Fotopast Bunaty Full HD GSM je nejlepším řešením pro zabezpečení vašeho majetku a sledování divoké zvěře. Díky zabudovanému GSM modulu a pohybovému čidlu může tato fotopast na zloděje okamžitě odeslat pořízené fotografie na váš e-mail nebo mobilní telefon. To vám poskytuje rychlou možnost reakce na jakékoli narušení, a zároveň vám umožňuje zachytit krásné okamžiky z přírody.

Návrh bez názvu (52)

Hlavní výhody fotopasti Bunaty Full HD GSM

  • Okamžité Odesílání Fotografií: Po aktivaci pohybového čidla může fotopast GSM odeslat fotografii na váš e-mail nebo mobilní telefon do 3 minut. Tato rychlá odezva je klíčem k zachycení událostí v reálném čase, i z tohoto důvodu se jí přezdívá též jako fotopast na zloděje.
  • Nízké náklady na provoz: Fotopast GSM Bunaty vyžaduje pouze SIM kartu s datovým tarifem, kterou můžete získat za nízkou cenu. Měsíční náklady na odesílání fotografií jsou také přijatelné, a navíc k fotopasti dostanete SIM kartu zdarma.

  • Různé způsoby odesílání: Můžete si vybrat mezi odesíláním fotografií na e-mail nebo na cloudové uložiště. To vám umožní snadnější prohlížení a správu fotografií.

  • Dlouhá životnost: Fotopast Bunaty Full HD GSM je odolná vůči povětrnostním vlivům díky certifikaci IP67, což znamená, že vydrží i v extrémních podmínkách.

  • Česká a Slovenská lokalizace: Fotopast je vyrobena s lokalizací pro Českou a Slovenskou republiku, což zahrnuje české menu, návod a českou technickou podporu.

  • Snadné ovládání: Displej s českým menu a laserovým ukazovátkem na přední straně fotopasti usnadňuje instalaci a nastavení fotopasti Bunaty.

  • Vysoká kvalita snímků: Fotoaparát s rozlišením 24 Mpx poskytuje detailní snímky jak za denního světla, tak i v noci díky neviditelnému přísvitu.

Novinka pro rok 2023 - České Cloudové Uložiště

Významnou novinkou pro rok 2023 je možnost odesílání fotografií na české cloudové uložiště. Tato funkce zpřehledňuje prohlížení fotografií a dává vám možnost rychle reagovat na nějakou událost.

ulozicte-cloud

 

Fotopast Bunaty Full HD GSM je bezpochyby vynikajícím nástrojem pro zabezpečení majetku, neboli jako fotopast na zloděje, či na sledování přírody a jako fotopast na zvěř. S okamžitým odesíláním fotografií, vysokou kvalitou snímků a snadným ovládáním je ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé řešení. Díky české lokalizaci a technické podpoře se jedná o jedinečný produkt na trhu.

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?