Jaký vybrat odpuzovač kun?

Řešíte, jak se zbavit kuny na půdě? Našli jste rozkousané kabely pod kapotou vašeho auta? Pokud jste se rozhodli jednou provždy vyřešit tento problém, máte na výběr ze dvou možností: odchytit kunu pomocí odchytové pasti nebo ji vypudit pomocí odpuzovače. Tento článek se zaměřuje zejména na odpuzovače, jejich přehled a hlavní kritéria, která vám pomohou vybrat ten správný produkt a zbavit se kuny.

plasic.kun

 

Základní rozdělení odpuzovačů

Nejprve rozdělíme odpuzovače do dvou hlavních kategorií: pachové odpuzovače kun a ultrazvukové odpuzovače, také nazývané plašiče kun.

Ultrazvukový plašič kun

Ultrazvukový plašič kun je moderní a inteligentní zařízení, které nabízí tichou a bezpečnou metodu, která neohrožuje lidi, domácí zvířata nebo hospodářská zvířata (kromě chovných myší, křečků, morčat, atd.). Tento plašič kun generuje ultrazvukové signály, které jsou pro kuny nepříjemné a efektivně je odrazují. Kuna nemá možnost na tyto zvuky zvyknout, protože frekvence se neustále mění.

Vybírejte podle umístění

Je důležité přemýšlet, kam chcete odpuzovač umístit, a vybírat odpuzovače kun na baterie, do zásuvky nebo do auta na základě tohoto rozhodnutí.

Pachový odpuzovač kun

Pachový odpuzovač kun je v podstatě pytlík naplněný chlupy různých plemen psů, které jsou obohaceny odpudivým zápachem a voskem, který prodlužuje jejich účinnost. Tento pachový odpuzovač kun můžete umístit pod kapotu vašeho vozidla, na půdu nebo do sklepa vašeho domu. Díky citlivému čichu kun vytváří tento aromatický sáček účinnou ochrannou bariéru, která kuny odhání.

Srovnání výhod

Pachový odpuzovač kun je výhodný svou flexibilitou a velikostí. Lze ho umístit téměř kamkoliv, což není možné u ultrazvukového odpuzovače. Nicméně má nevýhodu v tom, že je třeba ho pravidelně vyměňovat, protože jeho účinnost trvá 3 až 6 měsíců. Na druhou stranu, ultrazvukový odpuzovač pracuje nepřetržitě, vyjma potřeby výměny baterií u modelů na baterie. Další výhodou je jeho účinnost, která vás chrání před malými hlodavci, jako jsou myši, až po větší hlodavce jako potkany, a dokonce i před savci, jako jsou kuny.

Věříme, že tento stručný článek vám poskytl základní přehled o dostupných druzích odpuzovačů a jejich hlavních výhodách a nevýhodách. Měl by vám usnadnit výběr odpuzovače, pokud právě hledáte ten správný.

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?