Ideální králíkárny pro spokojené králíky

Pokud nechcete trávit čas výrobou vlastní králíkárny, máme pro vás skvělé řešení v podobě kvalitních dřevěných králíkáren za příznivé ceny, ze kterých budete nadšeni jak Vy, tak i Vaši králíci! Naše králíkárny jsou dokonale stavěné a praktické pro údržbu a péči o vaše mazlíčky. Představujeme vám dva nejnovější modely, které jsou hvězdy mezi králíkárnami.

kralik-zakrsli

Králíkárna BUDDY

Tato dřevěná králíkárna BUDDY přináší skvělý poměr mezi cenou a kvalitou. Je vybavena dvěma dvířky a střechou, která se snadno otevírá a má nepromokavý povrch. Vaši králíci, morčata a další hlodavci budou mít v této králíkárně dostatek prostoru a komfortu. Tento domeček pro králíka nabízí několik klíčových výhod.

kralikárna-buddy

  • Jednoduchý přístup: Dvě dvířka a výklopná střecha usnadňují přístup k vašim mazlíčkům.
  • Oddělený odpočinkový prostor: Králíkárna má menší část pro odpočinek, kde si vaši králíci mohou užít soukromí a klid, a větší prosvětlenou a provzdušněnou část s pevnou mřížkou.
  • Snadno čistitelná: Vyjímatelný plastový trusník usnadňuje údržbu a udržuje králíkárnu v čistotě.
  • Chytře navržena: Plastové kryty nožiček chrání králíkárnu před vlhkostí, což prodlužuje její životnost.

Tato kvalitní dřevěná králíkárna váží přibližně 15 kg a má střechu s nepromokavým povrchem, což zajišťuje spolehlivou ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. V zimních měsících doporučujeme umístit králíkárnu do teplejšího prostředí a pravidelně dbáme na obnovování ochranného nátěru pro delší životnost.

Králíkárna FREDDY

Další možností pro vaše králíky je dřevěná králíkárna KERBL FREDDY. Tato králíkárna má rozměry 116x45x62 cm, což poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro vaše králíky, zakrslé králíky, morčata a další malé hlodavce. Tento domeček pro králíka nabízí následující výhody.

kralikárna-freddy

  • Snadný přístup: Dvě dvířka a výklopná střecha umožňují snadný přístup k vašim mazlíčkům.
  • Výsuvný pozinkovaný trusník: Tato králíkárna má vyjímatelný pozinkovaný trusník, což usnadňuje čištění a udržování králíkárny v čistotě.
  • Oddělený odpočinkový prostor: Králíkárna má menší část pro odpočinek, kde si vaši králíci mohou užít soukromí a klid, a větší prosvětlenou a provzdušněnou část s pevnou mřížkou.
  • Ochrana proti vlhkosti: Plastové kryty nožiček chrání králíkárnu před vlhkostí a prodlužují její životnost.

Stejně jako králíkárna BUDDY má i dřevěná králíkárna FREDDY střechu s nepromokavým materiálem, což zajišťuje spolehlivou ochranu před nepříznivými povětrnostními podmínkami. V zimním období je vhodné králíkárny přemístit do teplejšího prostředí a pravidelně obnovovat ochranný nátěr pro prodloužení jejich životnosti.


V našem sortimentu
najdete i venkovní králíkárny s výběhem, malé a velké králíkárny, klece pro králíky, krmítka pro králíky a nechybí ani překážky pro králíky, zkrátka vše pro králíky na co si vzpomenete a potřebujete.

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?