Vyhřívaná podložka, nebo topný kabel ?

Zima nyní ukázala svou plnou sílu a možná i Vy, stejně jako mnoho dalších chovatelů, řešíte, jak zajistit, aby napáječka pro slepice zůstala funkční a poskytovala tekoucí vodu. Mrazivé teploty v tomto období způsobují zamrzání vody v napáječce, což může vést k nedostatku tekutin u slepic a poškození samotného zařízení. Naštěstí existuje pohodlné řešení na současném trhu s chovatelskými potřebami, a to vyhřívaná podložka a topný kabel.

vyhrievaná podložka k napájačke

Vyhřívaná podložka pro misky a napáječky

Jednou z variant je vyhřívaná podložka, která účinně chrání pitnou vodu před zamrzáním. Tato vyhřívaná podložka je vybavena protiskluzovými nožičkami a lištami, má výkon 15W a rozměry Ø 25 cm. Je ideální pro prevenci zamrzání vody v napáječkách pro drůbež, psy a další domácí zvířata. Díky odolnosti IPX4 je zajištěna spolehlivost i při stříkání vody do všech směrů. Tato elektrická podložka nejen chrání před zamrzáním vody, ale také poskytuje přístup k předehřáté vodě pro zvířata, což přispívá k jejich zdraví a kondici, zejména v chladných měsících a při péči o mláďata.

podlozka-kerbl-15-w-uvod

Topný kabel 

Další možností je topný kabel s nerezovým opletením, dodávaný s adaptérem 12V a výkonem 12W. Tento kabel je navržen tak, aby účinně zabránil zamrzání vody v napáječkách. S nerezovým opletením topné části poskytuje pružnost a flexibilitu pro snadné tvarování kabelu a zároveň odolává korozi, umožňujíc ponoření do vody po celou zimní sezónu. Topný kabel a jeho všestrannost umožňuje použití s napáječkami různých materiálů od plastu po kov.

topny-kabel-oplet-2

 

Celkově lze říci, že boj s zamrzající vodou v napáječkách pro zvířata může být účinně a pohodlně vyřešen pomocí inovativních technologických řešení. Vyhřívaná podložka a topný kabel s nerezovým opletením nabízejí spolehlivou ochranu proti zamrzání vody v chladných zimních měsících. S odolností vůči stříkající vodě a flexibilitou ve využití představují efektivní možnost pro udržení pitné vody pro zvířata v optimálním stavu. Tyto inovativní produkty nejen brání zamrzání, ale také přispívají k celkovému zdraví a pohodlí zvířat, což je zvláště klíčové v náročných zimních podmínkách. Investice do těchto moderních řešení představuje praktický a šetrný způsob, jak zajistit pohodu a bezpečnost našich domácích mazlíčků i v nejtvrdších zimních dnech.

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?