Ta nejlepší taška pro psa

Cestovní tašky pro psy představují užitečný a praktický doplněk pro majitele psů. Na trhu existuje mnoho různých typů tašek, které jsou speciálně navrženy pro pohodlné přenášení psů. Pokud se v nabídce ztrácíte a zajímá vás, co dnešní trh a najít tu správnou tašku pro psa, čtěte dále. V tomto článku se zaměříme na různé typy tašek pro psy a ukážeme vám, které jsou považovány za nejlepší.

tasky-pro-psy

Cestovní taška na kolečkách

Pokud hledáte maximální pohodlí pro svého psa během cestování, cestovní taška na kolečkách je ideálním řešením. Taška stojí na dvou nožičkách a dvou kolečkách, což zajišťuje pohodlný přesun. S teleskopickou rukojetí lze jednoduše nastavit výšku podle preferencí majitele, což umožňuje snadné táhnutí tašky. Díky polstrovaným ramenním popruhům lze tašku nosit i jako batoh pro psa. Tašku lze také použít jako autosedačku pro psa a zafixovat ji pomocí poutek na bezpečnostní pásy auta. Boční síťky zajišťují optimální cirkulaci vzduchu, a materiál Oxford, ze kterého je taška vyrobena, je odolný a odolává nečistotám.

kerbl-vacation-na-koleckach-vybava

Autosedačka pro psa

Autosedačka pro psa je vybavena nastavitelným popruhem, který slouží nejen k upevnění tašky jako autosedačky, ale také k nošení přes rameno. Krátké vodítko a síťovaná vložka zajišťují bezpečí a optimální cirkulaci vzduchu. Vyztužené stěny tašky poskytují bezpečí a pohodlí mazlíčkovi a obsahují úložné přihrádky pro pamlsky nebo vodítko. Pohodlná podložka s plyšovým potahem slouží jako místo na odpočinek, což umožňuje využít tašku i jako pelíšek pro psa na cestách.

kerbl-vacation-vybava

Taška na psa přes rameno

Taška pro psa přes rameno je ideální pro menší a snadno přenosná plemena psů. Nastavitelný popruh s polstrováním umožňuje pohodlné nošení přes rameno nebo v ruce. Krátké vodítko a síťovaná vložka zajišťují bezpečnost a optimální cirkulaci vzduchu. Boční otvor s síťovanou vložkou umožňuje psům pozorovat okolí a udržovat dostatečný průtok vzduchu.

kerbl-vacation-pres-rameno-vybava

Taška na kolo pro psa 

Pro ty, kteří chtějí užívat se svým psem společné chvíle na čerstvém vzduchu, je ideální taška na kolo pro psa. Navržena pro menší psy do váhy 7 kg, je vhodná pro plemena jako čivava, německý trpasličí špic, jorkšírský teriér a podobná.

kerbl-vacation-na-kolo-vybava

Doufáme, že naše tipy vám usnadní výběr té nejlepší tašky pro vašeho psa, ať už plánujete cestovat nebo se vydat na pěší výlet do parku. Kvalitní taška přispěje k pohodlí a bezpečí vašeho mazlíčka. Přejeme vám mnoho radosti z každého společného okamžiku!


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?