Batoh na psa pro pohodlí na cestách

Batoh pro psy je pro všechny, kteří si chtějí plně vychutnávat svět se svým psem, i když už není schopen držet krok s majitelem nebo zdolávat delší vzdálenosti. Tento batoh pro psy představuje unikátní řešení, jak si užít i delší procházky se psem, kdy pes potřebuje častější odpočinek. Batoh na psa zajistí, že nezmeškáte žádné společné dobrodružství! Čtěte dál a dozvíte se, co tento batoh pro psy nabízí a proč byste si ho měli pořídit.

batoh-na-psa-blog-text

Pro malého i seniorního psa 

Batoh pro psy je především navržen pro menší psy, s obvyklou maximální váhou do 10 kg. Pokud máte malého psa a plánujete delší túry, vybírejte velikost batohu podle toho, zda se v něm pes může volně otočit a mít možnost si pohodlně sednou nebo lehnout. 

Dopřeje pohodlí a bezpečnost

Tento batoh pro psy je koncipován s důrazem na pohodlí vašeho čtyřnohého přítele, zatímco bezpečnostní prvky zajišťují bezpečný transport, ať už se vydáte kamkoli. I vy si přijdete na své díky příjemnému tvarování a nastavitelným popruhům, které umožňují nosit batoh skoro jako samospád. Varianty s teleskopickou rukojetí a kolečky umožňují rychle přeměnit batoh pro psy na cestovní tašku na kolečkách. Pro lepší kontrolu nad psem můžete batoh umístit přes břicho, přičemž si stále udržíte volné ruce.

batoh-na-psa-pes-turistika-blog

Inovativně navrženo

Batoh pro psy nabízí několik prvků, které oceníte při každodenních procházkách i dobrodružných výletech. Standardem jsou síťované výseky batohu, které zajišťují dostatečný přísun vzduchu a správnou cirkulaci. Další chytré vychytávky se mohou lišit od výrobce k výrobci, ale můžete se těšit například na funkční úložné kapsy, nepromokavý materiál, snadno čistitelná nebo pratelná vnitřní část, teleskopickou rukojeť a kolečka a mnoho dalšího.

SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY

Potřebujete poradit nebo objednat?